Tel: +86 755 2357 1734

Folkhop: +86 189 2287 9832

E-post:

Bloggar/nyheter

Hem - Om oss - Bloggar/nyheter - Hur hittar man en professionell plastform- och verktygsleverantör med konkurrenskraftigt pris från Kina?

Hur hittar man en professionell plastform- och verktygsleverantör med konkurrenskraftigt pris från Kina?

02. 28, 2022

Plastformsprutningen blir mer och mer populär i den moderna industriella tillverkningsmiljön. Om du vill producera en lågkostnadsprodukt med upprepad massa, kommer formningslösningen att vara den snabbaste och billigaste lösningen för dig. Så det är mycket viktigt att hitta en professionell plastform och verktygsleverantör för att bygga högkvalitativ plastform och verktyg med konkurrenskraftigt pris för alla nya plastgjutningsbehov/projekt. Kina formar kommer att vara ditt bästa val om du hittar konkurrenskraftiga priser mögellösning


Ta ett exempel inom bilindustrin, en liten personbil, den behöver totalt cirka 6000 uppsättningar verktyg (inkludera plastinsprutningsverktyg, stämplingsverktyg, skumverktyg och pressgjutningsverktyg). Normalt om ditt företag är världsomspännande ledare i din bransch, bör du ha ett strikt och stabilt försörjningskedjesystem och skulle vilja välja fordonsleverantör på nivå 1 eller nivå 2 direkt. Men om du är fordonsföretaget i nivå 2, hur kan du välja din egen leverantör, speciellt för din verktygsleverantör? Välj fortfarande den industriella ledaren för verktyg eller bara en leverantör av lägsta pris? Det verkar som att det inte är ett bra alternativ för dig. Om du väljer det företag som servar för det ledande företaget, är det normalt mycket mer kostnader och lägre effektivitet för reaktionstid och service. Väljer du den billigaste leverantören kan den ha mycket dålig kvalitet och vissa andra risker. Alltför många företag faller in i dessa två felaktiga inköpsstrategier och klagar alltid för att de är så dåliga och har inget val.


Bästa tider mögel & plastprodukter Technology Ltd som en medelstor professionell tillverkare av plastsprutform, kämpar vi för att vara din strategiska långvariga plastform- och verktygspartner med konkurrenskraftigt pris. Vi har betjänat många kunder från Amerika, Kanada, EU, etc. i många år och bygger vårt rykte med vår höga kvalitet och rika erfarenhet.


Om du hittar en outsourcad verktygsleverantör från lågkostnadsområdet, Om du hittar en pålitlig och professionell plastformsprutningsleverantör, låt mig veta, vi hjälper dig att hitta den bättre lösningen. Meddela mig så ger vi dig mer självförtroende inför ditt nya projekt.


Hur man hittar en professionell plastform