Tel: +86 755 2357 1734

Folkhop: +86 189 2287 9832

E-post:

Tjänster

Hem - Tjänster

Deldesign och prototyper

Om du kan drömma det, kan vi bygga det.

Bästa tider mögel & plastprodukter Technology Ltd. har mångfacetterad design- och utvecklingskapacitet som arbetar tillsammans med vår mångsidiga kundbas för att producera mycket kreativa produktdesignlösningar. Genom att arbeta med kunder från nystartade företag till stora OEM-företag, tar vi ut produktidéer på marknaden effektivt och sömlöst med Best Times Moulds helt integrerade svit av produktutvecklingsmöjligheter.


Från och med konceptidéer och digital design tar vårt team av erfarna designers kundens vision och förverkligar den. Med vår tekniska förmåga bekräftar vi funktionaliteten i kundens vision samtidigt som vi behåller den kreativa bilden. Vi tillverkar lermodeller i full storlek med hjälp av våra mycket exakta 5-axliga kvarnar. Utfört med högsta kvalitet och engagemang,


Bästa tider mögel & plastprodukter Technology Ltd. Creative Services stödjer kundernas behov från Ideation till releaser och prototyper på produktionsnivå.


Du definierar ramarna - Vi tillhandahåller lösningarna.

Produktdesign

Produktdesign

Produktdesign

Produktdesign

Prototyp

Prototyp

Prototyp

Prototyp

Prototyp

Prototyp

Prototyp

Prototyp

Våra ingenjörer kommer att arbeta tillsammans med dig för din anpassade deldesign och prototyp innan formtillverkning och plastformsprutning för att säkerställa att designen till 100 % uppfyller kundernas verktygsstandarder och formningskrav.

Begär en offert